Masopustní tip: Tradiční zabijačka Na Spilce v Prazdroji!

Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a v sobotu 28. ledna si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji! Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, prdelačka. 

Na nádvoří legendárního pivovaru u Hospody Na Spilce budou od 10 do 15 hodin k mání zabijačkové speciality a čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje. O náležitou atmosféru se postará živá muzika. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Vstup je zdarma.

Letos jednatřicetiletá Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik, který je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru, na jehož nádvoří sídlí, v roce 2022 prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Zdejší kuchyně je unikátní spojení „pivo a jídlo“.

Aktuální informace najdete na www.naspilce.cz a na FB https://www.facebook.com/naspilce

BIO Mgr. Jana Mertová

Mohlo by vás zajímat

Před 20 lety se bobr evropský vrátil na Šumavu

Správa Národního parku Šumava si již pro tradiční, celoroční téma letos zvolila návraty. V rámci …