Týden omáček v Hospodě Na Spilce i pivovarský brunch

Dobře se najíst – to je zaručený recept, jak zahřát tělo v chladném zimním počasí a naladit mysl na pozitivní vlnu. Ve vyhlášené Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji dávají téhle léty prověřené zkušenosti konkrétní obsah ve formě nejrůznějších sezónních gastronomických akcí: Týden od 21. do 26. února bude ve znamení omáček a 19. února je na programu pivovarský brunch.

Týden omáček v Hospodě Na Spilce nabídne hostům možnost sestavit si pokrm podle své chuti – za jednotnou cenu 275 Kč si každý sám zvolí libovolnou omáčku, maso i přílohu z nabídky. Na výběr je: Koprová, rajská, okurková, papriková, křenová a houbová omáčka. A k ní dušené hovězí žebro, vepřová plec, rolované kuřecí stehno nebo uzený jazyk. Jako příloha karlovarské knedlíky, houskové knedlíky, špekové knedlíky, bramborové knedlíky, vařený brambor či dušená rýže.

Brunch na Spilce

Druhý pivovarský brunch v letošním roce 19. února umožní dosyta si užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne.   Od 11 do 15 hodin bude v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj k dispozici hojné množství vytříbených chuťovek, ale třeba i gulášek, kachnička nebo poctivé koláče. A k tomu vše od žemlových knedlíků, zelných placiček až po čočkový salát na kyselo. Pozor, cena 750 Kč/osoba zahrnuje také konzumaci nápojů: kávy, piva Pilsner Urquell, Kingswoodu, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD!

Rezervace stolu na týden omáček a pivovarský brunch na webu www.naspilce.cz/kontakt nebo na telefonním čísle: +420 724 617 355.

BIO Mgr. Jana Mertová

Mohlo by vás zajímat

Před 20 lety se bobr evropský vrátil na Šumavu

Správa Národního parku Šumava si již pro tradiční, celoroční téma letos zvolila návraty. V rámci …