Letošní novinky Drůbežářského závodu Klatovy byly ještě před Vánocemi na pražském Žofíně slavnostně oceněny národní značkou kvality KLASA. Z rukou ministra zemědělství Mariana Jurečky převzal certifikáty KLASA manažer logistiky Jiří Král pro dva kvalitní marinované polotovary z kuřecích prsních řízků – Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev.
Foto – zleva: Ing. Jiří Král, manažer logistiky Drůbežářského závodu Klatovy a Ing. Marian Jurečka, ministr zemědělství. V pozadí Ing. Martin Šebestyán, MBA, ředitel SZIF.
„Drůbežářský závod Klatovy se neustále snaží reagovat na současnou poptávku spotřebitelů a přinášet jim kromě kvalitních českých výrobků i produkty, které mají přidanou hodnotu“, říká Ing. Jiří Král, Drůbežářského závodu Klatovy. „Prestižního ocenění pro naše novinky si velmi vážíme a zároveň je pro nás ujištěním, že vyrábět kvalitní produkty je správnou prioritou,“ dodává Ing. Jiří Král.
Oceněná Indická kuřecí pánev a Italská kuřecí pánev
Certifikáty národní značky kvality KLASA byly uděleny dvěma polotovarům, které jsou připraveny z čerstvých českých kuřecích prsních řízků a důkladně marinovány. Jak Indická kuřecí pánev, tak Italská kuřecí pánev je určena k rychlé přípravě na pánvi. Stačí podusit či osmahnout a pro zjemnění chuti přidat požadované množství sladké smetany. Není již třeba je dochucovat. Stačí zvolit vhodnou přílohu. Z jednoho 560 g balení se připraví vydatný oběd či večeře pro čtyřčlennou rodinu.