Značka kvality KLASA pro klatovské drůbežáře

Letošní novinky Drůbežářského závodu Klatovy byly  ještě před Vánocemi na pražském Žofíně slavnostně oceněny národní značkou kvality KLASA. Z rukou ministra zemědělství Mariana Jurečky převzal certifikáty KLASA manažer logistiky Jiří Král pro dva kvalitní marinované polotovary z kuřecích prsních řízků – Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. 

Foto – zleva: Ing. Jiří Král, manažer logistiky Drůbežářského závodu Klatovy a Ing. Marian Jurečka, ministr zemědělství. V pozadí Ing. Martin Šebestyán, MBA, ředitel SZIF.

 

„Drůbežářský závod Klatovy se neustále snaží reagovat na současnou poptávku spotřebitelů a přinášet jim kromě kvalitních českých výrobků i produkty, které mají přidanou hodnotu“, říká Ing. Jiří Král, Drůbežářského závodu Klatovy. „Prestižního ocenění pro naše novinky si velmi vážíme a zároveň je pro nás ujištěním, že vyrábět kvalitní produkty je správnou prioritou,“ dodává Ing. Jiří Král. 

Oceněná Indická kuřecí pánev a Italská kuřecí pánev

Certifikáty národní značky kvality KLASA byly uděleny dvěma polotovarům, které jsou připraveny z čerstvých českých kuřecích prsních řízků a důkladně marinovány. Jak Indická kuřecí pánev, tak Italská kuřecí pánev je určena k rychlé přípravě na pánvi. Stačí podusit či osmahnout a pro zjemnění chuti přidat požadované množství sladké smetany. Není již třeba je dochucovat. Stačí zvolit vhodnou přílohu. Z jednoho 560 g balení se připraví vydatný oběd či večeře pro čtyřčlennou rodinu. 

BIO Martin Myška

Mohlo by vás zajímat

Objevte život mokřadů aneb 3x 30 dnů pro mokřady

Český svaz ochránců přírody (ČSOP) chce upozornit na to, že ochrana našich mokřadů je stále …